Officiële berichtgeving Vlaams Competitie - Klik Hier

OFFICIELE BERICHTGEVING dd. 06 november 2020

 

Naar aanleiding van de ingrijpende beslissingen en maatregelen van de Federale en Vlaamse Overheid dd. 30 oktober 2020 om het covid-19 virus een halt toe te roepen en waarbij deze maatregelen zeker zullen duren tot midden december 2020 heeft het Dagelijks Bestuur van de V.Z.V.B. beslist om alle geplande zaalvoetbalwedstrijden van de Vlaamse Competitie (reeks A en B) en van alle categorieën van de Jeugdcup Noord/Centraal en West uit te stellen tot eind december 2020

Wat betreft het spelen van provinciale zaalvoetbalwedstrijden en ligawedstrijden zal het Provinciaal Comité en/of het Bestuur van de Liga van de betrokken provincie daarover autonoom oordelen en de betrokken ploegen daarvan tijdig op de hoogte stellen.

Er zal pas opnieuw gespeeld worden na evaluatie van de genomen maatregelen en nadat de Federale en Vlaamse Overheid beslist hebben om de maatregelen te versoepelen en de toelating te verlenen om opnieuw te zaalvoetballen.

We rekenen erop dat iedereen zich houdt aan alle genomen maatregelen zodanig dat er na 31 december 2020 – mits toelating van de Federale en Vlaamse Overheid – opnieuw zaalvoetbal zal kunnen gespeeld worden.

Hou het veilig en zorg goed voor elkaar.

Samen komen we er doorheen.

 

Het dagelijks bestuur V.Z.V.B.