Uitslagen Finaledag Beker van Vlaanderen + Finale Vlaamse Damescompetitie

Op 11 mei 2019 stond alweer de finaledag van de Beker van Vlaanderen (voor zowel jeugd als seniors) alsook de finale van de Vlaamse Damescompetitie op het programma.  

Bij de dames keken het geroutineerde team van de Swaf Ladies Beernem en het jonge geweld van Heist Ladies elkaar in de ogen.  De Swaf Ladies bleken uitgekookter en wonnen uiteindelijk met 5-2.

Na de dames was het de beurt aan de Bekerfinales bij de Jeugd.  GS Beobank Hoboken trok bij de U13 het laken naar zich toe en won met 6-4 van Samba's Temse.  Voor Hoboken dus de dubbel bij de U13 want ze werden ook al Vlaams Kampioen bij deze categorie.

Bij de U15 kregen we een mooie wedstrijd voorgeschoteld tussen Futsal Gent en opnieuw Sambas Temse.  De Gentenaren bleken net iets sterker en wonnen uiteindelijk met 3-1.  

Bij de U17 was Kras Antwerpen meer dan een maatje te groot voor AZ Waregem.  De Antwerpenaren wonnen met maar liefst 1-10.

Om 21u stond dan de herenfinale tussen Havera Dendermonde en Black Devils Huldenberg op het programma.  Voor Huldenberg was het de 2e bekerfinale op rij. Het werd een zenuwslopende en uiterst spannende wedstrijd.  Net zoals vorig jaar stond het gelijk na de reguliere speeltijd en net zoals vorig jaar mocht Huldenberg de beker in de lucht steken na de verlengingen.  4-7 was het eindresultaat.

Proficiat aan alle bekerwinnaars !